Het waren spannende dagen! Ten minste, voor mij en mijn leerlingen. Het publiek heeft genoten van de fijne temperaturen, die ondanks een paar stortbuien heel aangenaam bleven, de combinaties die harmonieus aan het trainen waren en de lessen van Bent.

Het begon vrijdagavond met een telefoontje dat Bent zijn vlucht gecancelled was. Gelukkig regelde de vliegtuigmaatschappij zelf een andere vlucht en kwam hij uiteindelijk half 2 aan in zijn hotel. Na een kort nachtje begonnen we zaterdagochtend met theorie en daarna drie grondwerklongetesten. Roos Nibbelink, Sophia Pugh uit Engeland en Mathilde Berkvens zijn alledrie geslaagd, gefeliciteerd!

Doordat ik twee plekken had kon ik de zaterdag met alle vier mijn paarden lessen. Heel fijn, want ik had met alle vier vragen of bedenkingen of ik op de juiste weg was. Bent heeft me weer heel fijn een stap verder begeleid en we kunnen er weer tegenaan!

Op zondag kreeg iedereen zijn of haar laatste huiswerk mee. En ik was alweer zenuwachtig want ik gaf in het kader van mijn publieke les als licensed Bent Branderup trainer een lezing over de mindset van een goede trainer. Al met al een zeer geslaagd weekend! Ik kijk uit naar volgend jaar.

Volgend jaar is Bent weer bij ons: op 12 en 13 september 2020.

Categories: ClinicsTraining